Published On: 13 oktober, 2022

Meet the team – Kristean Boutros, entreprenadingenjör

Kristean Boutros är den drivna och energiska ingenjören som flyttade från Norrköping till Göteborg för att nå sina mål. Han drivs av att utvecklas och när han inte jobbar tycker han om att bara umgås och prata av sig med andra människor. Läs mer om Kristean och hans roll som entreprenadingenjör hos oss på Aarsleff Pipe Technologies.

Vad är din roll på Aarsleff?
– Jag är en del av avdelningen anbud & kalkyl. Jag tar över stafettpinnen från en säljare när en beställare vill ha ett prisförslag. Säljaren lämnar över sitt underlag till mig och jag börjar räkna på projektet. När jag har satt ihop ett anbud bollar jag med säljaren som är närmast kunden. Tillsammans försöker vi hitta balansen mellan ett så bra kostnadsförslag som möjligt till ett så bra utförande som möjligt för att möta beställarens behov på bästa sätt.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?
– Alla dagar ser lite olika ut. Men vanligtvis åker jag in till kontoret. Vi kan distansjobba, men jag vill gärna vara på kontoret. I början och slutet av veckan har vi på avdelningen Teamsmöten där vi stämmer av vad alla har på gång och hur vi kan stötta varandra. Vissa dagar åker jag ut på platsbesök för att lättare kunna räkna på vad som kommer att fungera i praktiken för ett kommande projekt.

Varför valde du yrket och varför valde du Aarsleff?
– Jag var yrkesarbetare på ett mindre företag i samma bransch tidigare. Jag minns tydligt hur jag fick upp ögonen för Aarsleff en dag när jag såg en Aarsleff-lastbil. Sedan dess har Aarsleff alltid funnits i bakhuvudet. Jag ville klättra så jag började studera till entreprenadingenjör. När jag bodde i Norrköping genomförde Aarsleff ett väldigt stort projekt i stan som jag blev enormt imponerad av.
När jag skulle söka praktik valde jag Aarsleff framför andra erbjudanden som jag fick. Efter min praktik blev jag erbjuden en fast tjänst på kontoret i Göteborg. Det var inget snack om saken att jag ville flytta och tacka ja till tjänsten. Aarsleff är ledande i branschen. Fördelarna är många och det finns inget slut på karriärmöjligheterna i organisationen.

Vad driver dig i ditt arbete och vad är det bästa med ditt jobb?
– Jag drivs av att få utvecklas och det bästa med mitt jobb är mina kollegor. Vi hjälper varandra och vi utbyter erfarenheter. Vi är sammansvetsade som ett lag och det är avslappnad stämning. I början fick jag höra om den härliga ”Aarsleff-andan”, som jag trodde var en trött slogan men nu har jag förstått att det inte bara är en slogan. Andan är familjär, vi bryr oss om varandra.

Vad gör du helst en ledig dag?
– Jag har ju ganska nyligen flyttat till Göteborg, det vill säga en ny, rolig stad att upptäcka. En ledig dag ringer jag min närmaste klick och vi går ut och tar en öl eller fikar och bara umgås. Jag är den sociala typen och vill gärna prata av mig. Hänger jag inte med mina vänner IRL så hänger jag gärna med dem online – att spela CS är en favorit.

Bli en av oss!

Vi på Aarsleff PipeTechnologies är ledande i Europa inom schaktfri ledningsförnyelse. Vi kan erbjuda ett roligt, utvecklande och meningsfullt arbete. Ingen dag är den andra lik och för oss är det viktigt att vi tillsammans skapar en engagerade och professionell arbetsmiljö. Genom att dela kunskap och bry oss om varandra skapar vi en god laganda och arbetsglädje. Tillsammans bidrar vi till framtidens infrastruktur. Var med och gör skillnad tillsammans med oss!

Är du vår nya kollega? Just nu har vi flera lediga tjänster, bland annat söker vi platschefer till både Stockholm och Göteborg.
Läs mer och ansök
här.

Vill du veta mer? Kontakta:

Johanna Sandberg
HR
+46 768-301 325
johs@aarsleff.com 

Johanna Sandberg HR +46 768-301 325 johs@aarsleff.com