Se Aarslef Rörtekniks lediga tjänster
tjanst-rorteknik

Platschef till Kungsängen avdelning Fastighet

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 7200 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK. I Sverige representeras Aarsleff gruppen av ledande specialister inom marina konstruktioner, schaktfri ledningsförnyelse i mark, relining i fastigheter, grundläggning och spårarbeten och har etablerade kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Halmstad och Umeå. Antalet anställda ökar och idag är vi ca 250 svenska medarbetare. Den gemensamma kulturen bygger på engagemang och professionalitet i alla delar av verksamheten.

Trivs du bra i en familjär företagskultur som bygger på teamkänsla, engagemang och professionalitet? Då kan du vara Aarsleffs Rörtekniks nya Platschef inom affärsområdet Fastighet.

Tjänstebeskrivning
Vi söker platschef till Kungsängen som utför schaktfria VA-entreprenader åt bland annat fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar etc.
Som platschef på Aarsleff kommer du att få en viktig roll i verksamheten där du kommer att ansvara för att styra och leda den dagliga produktionen i projekt samt skapa förutsättningar för ett framgångsrikt resultat. I huvudsak är projekten inriktade på renovering av spill- och dagvattensystem i fastigheter.

Du kommer att ansvara för att säkerhets- och kvalitetsrutiner följs och att arbetsmiljön säkerställs enligt gällande lagstiftning och att projektets arbetsmiljöplan följs.

Vidare är dina arbetsuppgifter bland annat:
– Ansvara för projektekonomi och entreprenadjuridik.
– Leda och ansvara att projektet följs enligt budget och utsatt tidplan.
– Löpande kundkontakt – start och byggmöten.
– Optimera planeringen för intern personal och maskiner.
– Fakturering.
– Månadsavstämningar med produktionschef.
– Dokumentera avvikelser.
– Ansvar för material, underentreprenörer mm.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en positiv, social person med god kommunikationsförmåga. Du är framför allt en lagspelare eftersom samarbetet är en viktig del inom Aarsleff. Du är engagerad, noggrann och trivs med att arbeta i en tempostyrd arbetsmiljö. Du är van att arbeta mot deadlines och trivs när du på ett självständigt sätt kan driva uppgifter/projekt framåt. Det är viktigt att du har ett strukturerat, flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt. Du har en god ekonomisk förståelse och är väl insatt i entreprenadjuridikens grunder.
Arbetslivserfarenhet / Utbildning: Den vi söker har erfarenhet kring projektledning, entreprenad och/eller relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Branschkunskap är ett plus men vi ser framför allt att du har ett stort engagemang och driv.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan.
Arbetsområde: Stockholm/ Mälardalen
B-Körkort är ett krav.
Plats: Symmetrivägen 29, Kungsängen.

För mer information kontakta:
Niclas Lövberg
Projektchef
Tel: +46 761 07 75 07
niclas.lovberg@aarsleff.se

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Tjänst
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp CV