Se Aarslef Rörtekniks lediga tjänster
tjanst-rorteknik

Platschef till Kungsängen avdelning Mark

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 8000 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK. I Sverige representeras Aarsleff gruppen av ledande specialister inom marina konstruktioner, schaktfri ledningsförnyelse i mark, relining i fastigheter, grundläggning och spårarbeten och har etablerade kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Halmstad och Umeå. Antalet anställda ökar och idag är vi ca 250 svenska medarbetare. Den gemensamma kulturen bygger på engagemang och professionalitet i alla delar av verksamheten.

Vi söker dig som letar efter spännande utmaningar och vill ha ett fritt arbete med stort eget ansvar.

Vi söker platschef till Aarsleff Pipe Technologies AB i Kungsängen som utför schaktfria VA-entreprenader åt bland annat kommun, industri och trafikverk.

Som platschef driver du parallellt ett antal projekt i varierande omfattning och längd. Projektens varighet varierar normalt från 1 dag upp till ca 1 månad. Du har ansvar för dina projekts genomförande och det huvudsakliga arbetet består i att planera, driva och följa upp dessa. En stor del av arbetet består i att samordna de resurser som behovs för projektets genomförande. Det innebär en daglig kontakt bland annat med våra arbetslag, beställare, leverantörer och UE. Du är alltså ”spindeln i nätet”.

Företaget genomsyras av en kultur där vi hjälps åt och Du stå aldrig ensam i dina frågeställningar. Vi är en del av en koncern med stor kompetens men med det lilla företagets nära relationer.
Platscheftjänsten kräver både självständighet och flexibilitet. Vi utför arbeten i hela Sverige och har kontor i Göteborg och Stockholm. Från Stockholmskontoret täcker vi i huvudsak ett område som sträcker sig från Västervik, upp mot Värmland/Dalsland och norrut. Projekten kräver platsnärvaro i olika omfattning och innebär resor och övernattningar på ca 2–4 nätter i månanden.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en positiv, social person med god kommunikationsförmåga. Du är framför allt en lagspelare eftersom samarbetet är en viktig del inom Aarsleff. Du är engagerad, noggrann och trivs med att arbeta i en tempostyrd arbetsmiljö.
Du är van att arbeta mot deadlines och trivs när du på ett självständigt sätt kan driva uppgifter/projekt framåt. Det är viktigt att du har ett strukturerat, flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt. Du har en god ekonomisk förståelse och är insatt i entreprenadjuridikens grunder.

Arbetslivserfarenhet / Utbildning:
Den vi söker har erfarenhet kring projektledning, entreprenad och/eller relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande.
Branschkunskap är ett plus men vi ser framför allt att du har ett stort engagemang och driv.
B-Körkort är ett krav.
Möjlighet till förmånsbil finns.

För mer information kontakta:
Martin Duun Sörensen
Produktionschef Nordost
+46 761-07 75 03
martin.duun.sorensen@aarsleff.se

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Tjänst
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp CV