Published On: 30 juni, 2021

Aarsleff ingår samarbete med HSB Norra Stor-Stockholm

Från och med nu är Aarsleff samarbetspartners till HSB Norra Stor-Stockholm, vilket innebär nya och bättre förutsättningar för HSB:s kunder i regionen. Med hjälp av relining med Aarsleffs flexibla foder är det möjligt att på ett enkelt sätt bilda nya självbärande rör i de gamla rören. I och med det nya samarbetet blir det lättare för HSB:s bostadsrättsföreningar i norra Stockholm att renovera utslitna rör i sina fastigheter.

Många bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner står inför omfattande renoveringsbehov av sitt fastighetsbestånd och beroende på val av metod för renovering av avloppsystemen kan tidsåtgång och kostnad skilja väsentligt. Det nya samarbetsavtalet mellan Aarsleff och HSB innebär ett stärkt kunderbjudande med fokus på kompletta, kvalitetssäkrade och effektiva lösningar för alla kunder i norra stor-stockholm.

– Det är många fastigheter i vårt bestånd som står inför stora investeringar och vårt nya samarbete med Aarsleff innebär att vi kan erbjuda våra kunder fler och bättre möjligheter. Aarsleff är skickliga entreprenörer som stärker vår produktportfölj och att de kan leverera helhetslösningar från egen produktion till färdig installation är avgörande för oss. Varje fastighet är unik och tillsammans med våra samarbetspartners vill vi säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga lösningen, säger Christer Winther, affärsutvecklare och ramavtalsansvarig på HSB Norra Stor-Stockholm.

Med relining är det möjligt att på ett kostnadseffektivt och störningsminimerande sätt förnya ledningar i fastigheter på bara några timmar eller dagar. Aarsleffs trygga, beprövade och kvalitetssäkrade metoder för relining hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner att förlänga livslängden på sina avloppsrör med minst 50 år.

– Relining är den mest effektiva metoden på marknaden. De boende slipper allt besvär som ett traditionellt stambyte vanligtvis medför, ingen utflyttning krävs och livet kan fortgå som vanligt. Vi har idag mycket välfungerande samarbeten med flera stora fastighetsaktörer och vi är väldigt glada över att nu även ha ingått samarbete med HSB. Nu tar vi sikte på ytterligare expansion i Mälardalen. Stora aktörer med hög kravställning är en kundgrupp som passar oss väldigt bra, säger Ann-Marie D’Amico, affärsområdeschef på Aarsleff Rörteknik.

Peter Eriksson Schyll
Entreprenadsäljare
+46 761-07 75 06
peter.eriksson.schyll@aarsleff.se

Vill du veta mer? Boka en timmes kostnadsfri rådgivning!

Jonas Eklund ENTREPRENADSÄLJARE +46 761-07 75 02 jonas.eklund@aarsleff.se

Jonas Eklund
Entreprenadsäljare
+46 761-07 75 02
jonas.eklund@aarsleff.se

Peter Eriksson Schyll ENTREPRENADSÄLJARE +46 761-07 75 06 peter.eriksson.schyll@aarsleff.se

Peter Eriksson Schyll
Entreprenadsäljare
+46 761-07 75 06
peter.eriksson.schyll@aarsleff.se