FLEXIBLA FODER

Flexibla foder – en effektiv metod för ledningsförnyelse

Allvarliga skador på vatten- och avloppsledningar i ett samhälle leder många gånger till ett mardrömsliknande scenario. När infrastrukturen försvagas äventyrar det människors säkerhet och hälsa. Ledningsförnyelse med flexibla foder innebär att vi bygger ett nytt självbärande rör inuti det gamla röret och våra egenutvecklade flexibla foder för schaktfri ledningsförnyelse gör det möjligt att förnya skadade ledningar på bara några timmar.

Skräddarsytt från tillverkning till färdig installation

I vår fabrik i Hasselager nära Aarhus i Danmark utvecklas och tillverkas våra flexibla foder. Vi skräddarsyr alltid våra flexibla foder för varje specifik situation, vilket gör det möjligt att anpassa metod och material utifrån bestämda funktionskrav. Som enda företag i Sverige förfogar vi över hela värdekedjan, vi har kontroll på allt från tillverkning till installation. Det gör att vi kan optimera varje projekt utifrån projektspecifika förutsättningar och på så vis hålla nere kostnader, minska störningar och reducera co2-belastningen.

Läs vår folder om vad som är viktigt att tänka på inför ett ledningsförnyelseprojekt – Flexibla foder med fokus på funktion.

Här kan du se hur de olika installationerna går till:

Installation med tryckluft och ånga

Installation med vattenpelare

Installation med UV-ljus

Här hittar du alla våra filmer och broschyrer!

VILL DU VETA MER OM FLEXIBLA FODER?

Kontakta Emil Lundmark, Marknadschef, +46 709-413 447, emil.lundmark@aarsleff.se

VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Förnamn
E-post
Efternamn
Telefonnummer
Företag
Meddelande