Jobba hos Aarsleff Pipe Technologies

Vi söker ständigt nya medarbetare. Vi söker dig som letar efter spännande utmaningar och vill ha ett fritt arbete med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Att arbeta hos oss innebär att du får var en del av en innovativ och fartfylld vardag där ingen dag är den andra lik. På Aarsleff Pipe Technologies i Sverige är vi just nu ca 130 engagerade anställda.  Företaget kännetecknas av en entreprenöriell anda med stor dos av humor och engagemang,

Olika kunskaper och större kompetens

Som anställd hos oss erbjuder vi en utvecklande miljö där du får möjlighet att arbeta med spännande tekniker i unika projekt som skapar morgondagens samhälle. Hos oss samlas flera olika yrkesgrupper under ett och samma tak och bildar en stark och kompetent aktör inom schaktfri ledningsförnyelse i mark och relining i fastigheter.

Vi sätter stort värde på att våra medarbetare kan arbeta både självständigt och tätt tillsammans med andra, oavsett vilket uppdrag som ska utföras. För oss är det viktigt att vi tillsammans skapar en säker, professionell och engagerade arbetsmiljö där vi är lyhörda och delar kunskap med varandra.

Här kan du läsa mer om att arbeta hos oss!

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 8 600 engagerade medarbetare och har en omsättning på 28 miljarder SEK.
För att se lediga tjänster i koncernen: https://www.aarsleff.com/ext-uk/career/career.

Välkommen att skicka in en spontanansökan

Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp CV