Published On: 6 oktober, 2022

Aarsleff ingår ramavtal med Sinfra, ett avtal med fokus på funktion, effektivitet, trygghet och hållbarhet

Ramavtalet möjliggör upphandling av våra teknikområden via Sinfra. Tillgången till vår breda produktportfölj och alla designmöjligheter gör att vi alltid kan skräddarsy den bästa lösningen baserat på våra uppdragsgivares önskemål och kravställningar.

– Avtalet gör att fler får bättre tillgång till vår produktportfölj som innehåller alla material och installationstekniker. Sinfras avtal är dessutom formulerat så att det tillgodoser beställarens krav på ett bra sätt. Kravställningen gör det tryggt och stabilt att handla på avtalet, säger Tobias Pettersson, säljansvarig på Aarsleff Pipe Technologies.

Sedan 1978 har Aarsleff varit ledande på den schaktfria marknaden i Europa. Vi producerar mer än en miljon meter flexibla foder varje år i våra produktionsanläggningar.  Vi levererar hela värdekedjan – från utveckling och tillverkning av material till färdig installation, vilket vi är ensamma om i Sverige.

– Vi erbjuder tillgång till alla material och all teknik som behövs för att tillgodose alla förutsättningar. Oavsett vilket problem du har så hjälper vi dig med en lösning. Din utmaning är vårt ansvar och att vårt partnerskap är din garanti för ett bra slutresultat. Välj inte en produkt – välj en partner, säger Tobias Pettersson.

Vill du veta mer? Boka rådgivning!

Tobias Pettersson
Säljansvarig
+46 709-413 407
tobias.pettersson@aarsleff.se

Tobias Pettersson