Published On: 24 november, 2020

Vi stärker upp med ny affärsområdeschef

Vi på Aarsleff Rörteknik fortsätter att rekrytera för tillväxt och Ann-Marie D’Amico är vårt senaste tillskott på en nyckelposition. Med målet att driva marknadsutvecklingen vidare intar hon nu rollen som affärsområdeschef för verksamhetsområdet fastighet. Med sin långa erfarenhet från utvecklingsarbete i olika tekniska branscher tillför hon ytterligare kompetens när vi fortsätter att ta marknadsandelar. 

Ann-Marie D’Amico kommer närmast från Nynäshamns kommun, där hon hade rollen som VA-chef. Hennes stora erfarenhet av ledande chefspositioner och utvecklingsarbete, inom såväl offentlig som privat verksamhet, ska nu driva och utveckla vårt arbete framåt inom området för relining i fastigheter.

– För mig står Aarsleff för kvalitet och kundfokus och jag ser fram emot att få utveckla vårt kunderbjudande tillsammans med branschens mest kompetenta medarbetare i en koncern med stark innovativ drivkraft. Vi har idag ett mycket välfungerande samarbete med några av de största fastighetsbolagen, som till exempel Stena Fastigheter och Svenska Bostäder. Nu tar vi sikte på ytterligare expansion i segmentet fastighetsbolag och kommuner i Mälardalen. Stora aktörer med hög kravställning är en kundgrupp som passar oss väldigt bra, säger Ann-Marie D’Amico, affärsområdeschef på Aarsleff Rörteknik.

Förutom stort fokus på affärsutveckling kommer Ann-Marie att vara en viktig pusselbit i vår vision om att göra det möjligt för fler aktörer i branschen att förnya rör på ett tids- och kostnadseffektivt sätt.

– Med Ann-Marie som ny affärsområdeschef för verksamhetsområdet fastighet stärker vi bolaget och får in mer värdefull kompetens. Aarsleff är en del av en stor internationell koncern och i Sverige står vi inför en spännande tillväxtfas. Behoven på marknaden förändras snabbt och vårt fokus är att ständigt ligga steget före och anpassa oss. Ann-Maries gedigna erfarenhet av affärsutveckling är ett mycket välkommet tillskott i vår fortsatta tillväxtresa, säger Stefan Indahl, vd för Aarsleff Rörteknik i Sverige.

Vill du veta mer? Kontakta oss!
Ann-Marie D’Amico
Affärsområdeschef Fastighet
+46 723-99 89 73
ann-marie.damico@aarsleff.se