Published On: 16 oktober, 2019

Aarsleff växer med nya HR-chefen Johanna Sandberg

Bygg- och anläggningsföretagen i Aarsleff Sverige fortsätter att växa. En viktig del i vår tillväxtresa är satsningen på engagerade medarbetare – en uppgift som nya HR-chefen Johanna Sandberg kommer att ta sig an. Johanna ser fram emot att bygga vidare på Aarsleffs befintliga kultur och välkomna nya talanger in i branschen.

Johanna Sandberg har en bred bakgrund och kommer närmast från byggbranschen. Bland tidigare arbetsgivare finns exempelvis Serneke, Forso Nordic (Ford Credit) och Mobitec. Hon har stor erfarenhet av att leda och utveckla strategisk HR och att få organisationer och individer att nå sin fulla potential genom att omsätta HR-strategier till operativt arbete som utvecklar affären.

Jag är stolt över att få bli en del av Aarsleff Sverige – en organisation med en härlig kultur där det finns massor av kompetens och ett stort engagemang. Människor är företagets viktigaste resurs; det är en värdering som både Aarsleff och jag delar. Med det som utgångspunkt ser jag stora möjligheter att kunna bidra till företagets framgång långsiktigt, säger Johanna Sandberg.

I rollen som HR-chef hos oss på Aarsleff kommer Johanna Sandberg att fokusera på alla delar som rör HR, strategiskt och operativt. Extra fokus ligger på employer branding, ledarskaps-utveckling och rekrytering. Johanna kommer även att ingå i den svenska ledningsgruppen och samarbeta med Aarsleff-koncernens nordiska HR-grupp.

Vi på Aarsleff värderar och prioriterar att vi som företag är en attraktiv arbetsgivare, både nu och in i framtiden. Vi är stolta över att våra medarbetare trivs och väljer att arbeta hos oss länge. I takt med att vi växer ännu mer kommer Johannas erfarenhet och kompetens att vara mycket värdefull för att bibehålla och vidareutveckla Aarsleff ur ett HR-perspektiv, säger Niclas Brogren, vd på Aarsleff Ground Engineering i Sverige.