Published On: 20 december, 2019

Årsresumé – tillsammans har vi sparat 44 000 ton koldioxid under 2019

2019 börjar lida mot sitt slut och det är dags att summera det gångna året. Mycket har hänt – inte minst ur miljösynpunkt. Tack vare att våra kunder har valt ledningsförnyelse med flexibla foder har vi besparat miljön tiotusentals ton koldioxidutsläpp.

Många vinster för samhället och miljön
Med hjälp av schaktfri ledningsförnyelse med Aarsleffs flexibla foder har mycket komplexa renoveringsarbeten på rörsystem kunnat genomföras i de svåraste av samhällsmiljöer under året – samtidigt som vi har kunnat hålla nere koldioxidutsläppen och störningar för invånarna, över hela Sverige.

Året i siffror
Under det senaste året har vi genomfört sammanlagt 3724 installationer, öppnat 3302 serviser och installerat 134 218 meter flexibla foder med hjälp av schaktfri ledningsförnyelse. Våra kunder har tillsammans med oss besparat miljön hela 44 000 ton koldioxid det här året genom att välja ledningsförnyelse med Aarsleffs flexibla foder istället för traditionell schakt. Det motsvarar energiförbrukningen för cirka 6500 genomsnittliga svenska villor under ett år.

Vi har vuxit med flera nya kollegor och ser fram emot att välkomna fler
Det här året har vi även välkomnat hela 25 nya medarbetare till både göteborgskontoret och stockholmskontoret. Allt från yrkesarbetare till tjänstemän, och nästa år kommer vi att växa ännu mer!

Nu ser vi fram emot vad nästa år har att erbjuda. God jul och gott nytt år från oss på Aarsleff Rörteknik!

Aarsleff-Lastbil-sammanfattning-2019_03-1