Published On: 26 augusti, 2022

Film: Aarsleffkoncernen 75 år – Choose a partner

Don´t choose a product. Choose a partner. Sedan 1978 har vi varit ledande på den schaktfria marknaden i Europa och varje år installerar vi mer än en miljon meter flexibla foder. Se filmen och få en inblick i hur vi i Aarsleffkoncernen kan hjälpa dig med en trygg lösning. Din utmaning är vårt ansvar och vårt partnerskap är din garanti för nöjdhet.

 

I den här filmen får du bland annat ta del av:

  • Hur vi kan hjälpa dig med en lösning oavsett vilket problem du har.
  • Vår syn på att din utmaning är vårt ansvar och att vårt partnerskap är din garanti för nöjdhet.
  • Vikten av att inte välja inte en produkt, utan att välja en partner.

Marknadsledande med komplett produktportfölj – ett tryggt val
Sedan 1978 har vi varit ledande på den schaktfria marknaden i Europa. Vi producerar mer än en miljon meter flexibla foder varje år i våra produktionsanläggningar och vi levererar hela värdekedjan – från utveckling och tillverkning av material till färdig installation, vilket vi är ensamma om i Sverige. Vi renoverar inte bara ledningar; vi upprätthåller det moderna livets infrastruktur. Oavsett vilket problem du har så hjälper vi dig med en lösning.

Peter Lystbeck, vd för Aarsleff Pipe Technologies i Danmark:

– Schaktfri ledningsrenovering handlar inte bara om produkter. Det handlar om att hitta rätt lösning för infrastrukturen i din stad och de projekt som du ska genomföra. Det är vår utgångspunkt och vi vill dela med oss av vår kunskap för att hitta rätt lösning för dig.

Vill du veta mer? Boka rådgivning!

Emil Lundmark
Marknadschef
+46 709-413 447
emil.lundmark@aarsleff.se

Emil Lundmark FÖRSÄLJNINGSCHEF MARK +46 709-413 447 emil.lundmark@aarsleff.se