Se Aarslef Rörtekniks lediga tjänster
tjanst-rorteknik

Installatörer för ledningsrenovering i Mark

Vi på Aarsleff söker installatörer för arbete med ledningsförnyelse i mark

Som installatör hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av ledningsrenovering i mark och du kommer att vara en viktig del i den dagliga produktionen. I tjänsten kommer du att utgå ifrån kontoret i Göteborg eller Stockholm och ha hela Sverige som arbetsfält, vilket innebär en mycket omväxlande och spännande arbetsmiljö. Arbetslaget består av 2-4 personer som arbetar i en tätt sammansvetsad konstellation i olika typer av uppdrag.

Vi söker därför dig som är praktiskt lagd, självständig, engagerad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en driven person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre.

Kompetenskrav:

  • Gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av infodring är meriterande
  • B-körkort och C-körkort är meriterande
  • Maskinkunskaper är meriterande
  • Viss datorvana, Officepaketet

Några saker som våra medarbetare uppskattar med Aarsleff är den härliga atmosfären, en bra organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas – vilket också gör att vi har många engagerade och stolta medarbetare.
Välkommen med din ansökan.

Om Aarsleff
Aarsleff Pipe Technologies har fast etablerade verksamheter i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Holland, Ryssland & Balticum. Gemensamt förfogar vi över en stor maskinpark för relining och delar erfarenheter kring olika tekniker. Vi har en egen fabrik i Århus Danmark som producerar och designar all liner efter vår beställning.

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 8 600 engagerade medarbetare och har en omsättning på 28 miljarder SEK.

Anders Karlsson 0709- 413 444
Arbetschef sydväst
anders.karlsson@aarsleff.se

Eller kontakta HR-chef 
Johanna Sandberg  0768-301 325
johanna.sandberg@aarsleff.se

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Tjänst
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp CV