Published On: 31 januari, 2023

Meet the team – Lars Benzeriane, Teknisk chef

Lars Benzeriane är Teknisk chef hos oss på Aarsleff Pipe Technologies. Han brinner för att kunna hjälpa andra att hitta rätt lösning för att ta sig framåt. Lasse har varit på Aarsleff i 25 år till sommaren och han älskar sitt jobb. Läs mer om Lasse och han roll som Teknisk chef.

Vad är din roll på Aarsleff?
– Min roll är väldigt bred. I stora drag är min roll är att supportera alla medarbetare med tekniska frågor. Man kan vända sig till mig för alla typer av tekniskt relaterade frågor. Jag är involverad i komplexa projekt som inte hör till vår corebusiness. Jag sitter med i företagets ledningsgrupp och arbetar aktivt med att utveckla företaget framåt. Jag har även hand om alla maskiner och investeringar, utveckling av produkter och avvikelsehantering. Har mycket kontakt med moderbolaget i Danmark. Både rörande utveckling av produkter och efterhantering av avvikelser.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?
– Mina dagar är väldigt varierade. Jag jobbar med många olika saker, vilket jag trivs väldigt bra med. Jag hjälper andra dagligen men jag driver mitt arbete själv med många interna frågor. -Jag har mycket kontakt med leverantörer och beställare och även konsulter. Investeringar och underhåll tar en del tid. Jag är ute en del och besök projekt och en hel del i Danmark. Mitt mål är att även besöka våra systerbolags arbetsplatser och försöka hitta synergier vi kan nyttja.

Varför valde du yrket och varför valde du Aarsleff?
-Innan jag började på Aarsleff jobbade jag med rörinspektion. Jag studerade en period i Luleå och sökte under tiden massa olika jobb. Då dök jobbet på Aarsleff upp. Eftersom det låg ganska nära det jag gjort innan så hoppade jag på när jag blev erbjuden ett jobb som entreprenadingenjör. Efter ett tag fick jag möjlighet att bli platschef, det var jag i tolv år. Efter det var jag produktionschef i elva år. Företaget har utvecklats mycket de senaste åren och haft en stor tillväxt. Organisationen har förändrats och nu har jag landat som teknisk chef. -Jag är väldigt tekniskt intresserad. Med all min erfarenhet och kunskap jag fått av mina snart 25 år på företaget passar det mig jättebra.

Vad driver dig i ditt arbete och vad är det bästa med ditt jobb?
– Jag älskar mitt jobb och det ger mig mycket energi! Det är inte många dagar som jag tyckt det varit tråkigt att gå till jobbet. Jag blir tillfredsställd av att göra någon nöjd, oavsett medarbetare eller kund/beställare. Det är roligt när man hittar dom rätta lösningarna för att ta sig framåt. Jag har mycket kontakt med andra människor, vilket jag älskar. Jag driver mitt eget arbete och frihet under ansvar är mycket värt! Att utmana mig själv och ta sig an svåra utmaningar tycker jag är kul!
-Vi har väldigt roligt på jobbet! Många skratt och roliga stunder tillsammans. Det är ett gott betyg om både företaget och medarbetarna.

Vad gör du helst en ledig dag?
-Jag umgås med min familj och våra vänner. Bland annat spelar jag golf och reser så fort tillfället ges. Jag älskar att umgås med mitt lilla barnbarn som nyligen blev tre år. -Jag älskar även att laga mat och äta och dricka gott, gärna tillsammans med familj och vänner.

Bli en av oss!
Vi på Aarsleff Pipe Technologies är ledande i Europa inom schaktfri ledningsförnyelse. Vi kan erbjuda ett roligt, utvecklande och meningsfullt arbete. Ingen dag är den andra lik och för oss är det viktigt att vi tillsammans skapar en engagerade och professionell arbetsmiljö. Genom att dela kunskap och bry oss om varandra skapar vi en god laganda och arbetsglädje. Tillsammans bidrar vi till framtidens infrastruktur. Var med och gör skillnad tillsammans med oss!

Är du vår nya kollega? Läs mer om våra lediga tjänster och ansök här.

Vill du veta mer? Kontakta:
Johanna Sandberg, HR
+46 768-301 325
johs@aarsleff.com

Johanna Sandberg HR +46 768-301 325 johs@aarsleff.com