Published On: 1 november, 2023

Ny vd ska ta Aarsleff Pipe Technologies mot nya mål

Aarsleff Pipe Technologies har fått ny vd. Tidigare vice vd Victor Julin intar vd-posten och nu stundar ökade investeringar i både organisationen och affärserbjudandet för att ta bolaget in i framtiden.

Med sammanlagt 17 år i branschen, varav 13 år från flera olika positioner på Aarsleff Pipe Technologies, blir nu Victor Julin vd för bolaget. Som ny vd kommer han att fokusera på att öka tillväxten och stärka företagets marknadsledande position inom schaktfri ledningsförnyelse i mark och relining i fastighet.

– Vi satsar stort på både organisationen och teknikutvecklingen. Våra engagerade och professionella medarbetare är avgörande för vår fortsatta tillväxtresa. Jag känner mig trygg med vår stabila organisation och tillsammans ska vi ha fortsatt maximalt kundfokus framåt, säger Victor Julin, vd på Aarsleff Pipe Technologies.

Schaktfri ledningsförnyelse minskar arbetstiden med upp till cirka 90 procent. Dessutom minskar koldioxidutsläppen med cirka 70 procent jämfört med att gräva. En viktig pusselbit i bygg- och anläggningssveriges mål om reducerade koldioxidutsläpp.

– Den yttersta målsättningen för bolaget är att bidra till en hållbar infrastruktur för framtida generationer. Både jag och styrelsen har i flera år haft en målsättning om att Victor skulle ta över vd-rollen efter mig. Nu är den dagen kommen och jag ser fram emot att få bidra till bolagets och branschens utveckling i en ny roll, säger Stefan Indahl, Senior Advisor och styrelsemedlem i Aarsleff Pipe Technologies AB.

För mer information, kontakta:
Alexandra Vass, presskontakt Aarsleff Pipe Technologies
alexandra@aderstennorlin.com / 070-771 51 65

Om Aarsleff Pipe Technologies
Aarsleff Pipe Technologies AB är marknadsledande inom schaktfri ledningsförnyelse i mark och relining i fastigheter. Entreprenadverksamheten är projektorienterad, snabb och specialiserad. Bolaget förnyar hundratals meter ledning per dag i de flesta förekommande dimensioner och tvärsnitt. Det sker med effektiv planering, färre schakter, mindre störningar och minskad CO2-belastning. www.aarsleff.se
Per Aarsleff A/S är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen har en omsättning på 28 miljarder kronor och är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 8600 medarbetare.