Published On: 21 november, 2019

Vi promenerar för att samla in pengar till barncancerfonden

Den 27 november snörar våra medarbetare över hela landet på sig promenadskor och ger sig ut på en gemensam promenad för att samla in pengar till Barncancerfonden. Initiativet är nytt för i år och en del av vår tradition att bidra med pengar till välgörenhetsorganisationer.

Motionstävling får större syfte
Vi utvidgar konceptet för årets motionstävling som pågår mellan 1 november till 15 december. Syftet är dubbelt – förutom att uppmuntra våra medarbetare till att röra på sig är syftet också att den 27 november rikta ljuset mot en viktig fråga och promenera för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Tillsammans kan vi gå många mil
Intresset har varit stort och vi hoppas på ett högt deltagande runt om i Sverige. Det är fritt fram att promenera där man befinner sig. Sammanlagt uppskattar vi att deltagarna kommer att promenera en sträcka på 22,5 mil.

Bidragen till Barncancerfonden kommer i samband med promenaden att samlas in via Aarsleffs insamlingskonto på Barncancerfondens hemsida: www.barncancerfonden.se/jag-vill-bidra/egen-insamling/alla-insamlingar/a/aarsleff-rorteknik-promenerar-mot-barncancer2/

Tillsammans kan vi göra skillnad för en viktig fråga
Med dagen vill vi på Aarsleff Rörteknik uttrycka vårt engagemang i en viktig fråga som påverkar väldigt många och visa på möjliga sätt att göra skillnad.

Barncancerfonden-Aarsleff-Rörteknik-