Published On: 25 juni, 2020

Vi välkomnar vår nya försäljningschef Emil Lundmark

Vi på Aarsleff Rörteknik verkar för fungerande samhällen och strävar hela tiden efter att ligga i framkant inom området för schaktfri ledningsförnyelse. Vi fortsätter att växa på den svenska marknaden och nu välkomnar vi Emil Lundmark som ny försäljningschef för affärsområdet Mark. Hans huvudansvar är att stötta och vägleda säljteamet mot stärkta kundrelationer och ökad marknadsnärvaro.

Emil kommer närmast från betongbranschen och byggnadsbolaget Benders där han hade rollen som affärsansvarig för stomentreprenader. Med sin mångåriga erfarenhet av försäljning ska han tillsammans med säljorganisationen möjliggöra att fler kommuner och företag ska kunna förnya ledningssystem på ett effektivt och hållbart sätt.

– Aarsleff Rörteknik är ett spännande bolag som verkar på en marknad med en stor potential. Jag ser stora möjligheter att bygga vidare på den stabila säljorganisation som redan finns på plats och att på ett inkluderande sätt få stötta och skapa ökade förutsättningar för alla i säljteamet att nå ut till marknaden. Men också att få bli en del av den så kallade “Aarsleffandan” som finns inom bolaget, säger Emil Lundmark, försäljningschef på Aarsleff Rörteknik.

Emil kommer även att arbeta med strategisk affärsutveckling och fokusera på alla delar som rör försäljning och kundrelationer – med målet att bidra till en hållbar infrastruktur för framtida generationer.

– Emil är ett mycket uppskattat tillskott och kommer att inta en viktig nyckelroll hos oss på Aarsleff Rörteknik. Hans kundfokus går inte att missa och han tummar aldrig på kvaliteten. Hans gedigna erfarenheter av försäljning i kombination med hans engagemang och professionalism kommer att skapa god laganda och arbetsglädje, och bidra med stort värde i vår fortsatta tillväxtresa, säger Stefan Indahl, vd på Aarsleff Rörteknik. 

Vill du veta mer? Boka en timmes kostnadsfri rådgivning med Emil!
+46 709-413 447
emil.lundmark@aarsleff.se