Published On: 2 februari, 2024

Experttips: Ha fokus på funktionen och välj en partner!

Ha fokus på funktionen i första hand och välj en partner – inte en produkt. Det är två viktiga aspekter att tänka på inför ett ledningsförnyelseprojekt enligt Emil Lundmark, marknadsansvarig på Aarsleff Pipe Technologies. Här delar han med sig av sina bästa experttips.

1. Ha fokus på funktionen i första hand

– En viktig sak att tänka på i början av ett nytt projekt är det önskade slutresultatet. Ha alltid fokus på funktionen. För att säkerställa maximal funktion är det viktigt att ha tillgång till alla designmöjligheter. Vilken metod som är bäst beror helt och hållet på de projektspecifika förutsättningarna. Det finns inte en metod som kan lösa alla problem.

2. Välj inte en produkt, välj en partner

– Schaktfri ledningsförnyelse bör inte handla om att välja en produkt i första hand. Det bör handla om att hitta den bästa vägen som gör att man kan gå från problem till lösning. Välj inte en produkt, välj en partner. Min syn på det är ”ert problem är vårt ansvar”, och att vårt partnerskap ska vara en garanti för er nöjdhet. Oavsett vilket problem ni har, hjälper vi er med en lösning.

LÄS MER: Tre skäl att välja schaktfri ledningsförnyelse i mark

LÄS MER: Tre skäl att välja relining i fastigheter

Med hjälp av schaktfri ledningsförnyelse och flexibla foder kan man förnya utslitna ledningar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt utan att gräva. Dessutom med betydligt mindre klimatavtryck. Vi på Aarsleff har en bred produktportfölj och tillgång till alla designmöjligheter. Det gör att vi kan skräddarsy den bästa lösningen baserat på dina önskemål och kravställningar. Vi föreslår alltid lösningar i total transparens och vi är bara ett samtal bort. 

Vill du veta mer? Boka rådgivning!
Emil Lundmark
Marknadschef
+46 709-413 447
emil.lundmark@aarsleff.se