Published On: 7 december, 2021

Film: Slutbesiktning – så går det till

Efter mer än 30 år i branschen har vi på Aarsleff Rörteknik samlat på oss gedigen erfarenhet av schaktfri ledningsförnyelse med flexibla foder. Följ med och ta del av en slutbesiktning tillsammans med Haninge kommun.

Slutbesiktning enligt Svenskt Vattens P101
Vi arbetar enligt den standard som finns i Svenskt Vattens P101, en handbok för schaktfritt ledningsbyggande. Det är viktigt att varje entreprenad genomförs enligt kundens specifika behov och krav. När ett projekt är klart så träffas vi därför och går igenom alla dokument som bekräftar att vi har uppnått kraven.

Kvalitetskontroll och slutdokumentation
När infodringen är klar skickar vi provbitar till laboratorium för kvalitetskontroll, så att vi får ett kvitto på att vi håller vad vi lovar. Till slutbesiktningen levererar vi sedan en slutdokumentation som bland annat innehåller testresultat, rörinspektion före och efter infodring, relationsritning och en CO2-kalkyl för projektet.

Haninge kommun sparade tid, kostnader och koldioxidutsläpp
Haninge kommun har höga krav på kvalitet, effektivitet och hållbarhet när de genomför ledningsförnyelse i kommunen. Med hjälp av vår slutdokumentation kan kommunen följa upp sina krav och handlingarna lagras sedan i en gemensam databas. Våra flexibla foder löser stora problem med små ingrepp och en installation tar ofta bara några timmar. Tack vare schaktfri ledningsförnyelse med flexibla foder kunde Haninge kommun därför spara både tid, kostnader och koldioxidutsläpp.

Se fler filmer:

Vill du veta mer? Kontakta oss för rådgivning!

Emil Lundmark FÖRSÄLJNINGSCHEF MARK +46 709-413 447 emil.lundmark@aarsleff.se

​​

Emil Lundmark
Marknads- & Försäljningschef
+46 709-413 447
emil.lundmark@aarsleff.se